Over FitbyRose…

Ik (Rosemarie van FitbyRose) kom uit een topsportfamilie en een gezonde levensstijl is mij met de paplepel ingegoten. Al vanaf mijn 4e jaar zit ik op judo. Verder jarenlang aan vechtsport en dansen gedaan (ook deelgenomen aan diverse wedstrijden). Nu sinds 4 jaar fanatiek aan CrossFit. In 1996 naar het C.I.O.S. (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) gegaan en in 2000 mijn diploma behaald met als hoofdkeuzevak Fitness. Vanaf 1996 stage gaan lopen op diverse sportscholen in Brabant en Zeeland als groepslesinstructrice en verschillende groepslessen gegeven. Daarnaast een hoop ervaring opgedaan als Fitness- en Personal Trainer.

Met deze ruime ervaring in de fitnessbranche en gedegen opleiding ben ik in januari 2020 mijn eigen bedrijf gestart: FitbyRose. Personal Training en Coaching voor vrouwen in alle privacy in de fitnessboutique maar ook op locatie (binnen/buiten) en online.

FitbyRose is er voor elke vrouw van elk niveau met uiteenlopende doelstellingen. Vrouwen kunnen in alle privacy terecht in de fitnessboutique waar ik ze met mijn kennis en levens- en werkervaring mag trainen/coachen. Bij mij zijn de vrouwen in goede handen die nog niet het vertrouwen hebben om in een groep te trainen vanwege o.a. schaamte eigen lichaam of liever 1 op 1 trainen en begeleidt willen worden door een vrouw.

Ik heb als specialisatie pre- en postnatale coaching (erkend PowerMama Coach) om zo vrouwen die zwanger zijn of minimaal 6 weken geleden zijn bevallen (mits complicaties) veilig en verantwoord te trainen/coachen.

Zelf hebben we een mooie zoon van 7 en weet ik als geen ander hoe weer fit en sterk te worden na een zwaar herstel na mijn bevalling. 5 weken na mijn bevalling werd ik ernstig ziek en heb ik samen met onze zoon 3,5 maand in het ziekenhuis gelegen en zat ik aan 4 zware medicatie. Door steun van dierbaren, gezonde levensstijl (vooral ook door mijn sport CrossFit) en een enorme wilskracht ben ik na een jarenlang herstel weer mentaal en fysiek fit en sterk! Deze pijn wilde ik omzetten in kracht en hier andere vrouwen mee helpen. Naast de trainingen en coaching heb ik ook 2 jaar lezingen gegeven over mijn Postpartum ervaringsverhaal om meer informatie en kennis hierover te geven. Het bespreekbaar maken (niet om angst aan te praten) maar om aan te geven wat je kunt doen als zoiets je overkomt.

Vraag voor een lezing over mijn postpartum ervaringsverhaal naar de mogelijkheden…

Dus genoeg passie en gedrevenheid om vrouwen (weer) energieker, fitter en sterker te maken!