FitbyRose biedt eenmalig GRATIS en vrijblijvend een proefles aan voor de vrouwen die nog twijfelen.

Daarnaast biedt FitbyRose de volgende mogelijkheden aan als de vrouw de COMMITMENT aan wilt gaan:

– PT FIT (5x)
– PT FITTER (10x)
– PT TOPFIT (20x)
– PowerMama programma.

Daarnaast biedt FitbyRose GRATIS de PRO app van FitbyRose in samenwerking met Virtuagym aan om ook thuis of op een andere locatie bezig te zijn met een gezonde levensstijl!

Om (weer) energieker, fitter en sterker te worden en te blijven dan is het verstandig om de COMMITMENT aan te gaan.

FitbyRose staat NIET voor “QUICK FIXES” en NIET voor “CRASH DIEETEN”.

FitbyRose maakt een trainingsschema op MAAT en d.m.v. training en coaching gaan wij samen toewerken in haalbare en concrete stappen naar een energiekere, fittere en sterkere versie van jouzelf op een verantwoorde en veilige manier!

Verblijf je hier bijvoorbeeld tijdelijk of wil je eerst toch een paar keer zonder COMMITMENT trainen? Dan biedt FitbyRose de volgende losse modules aan:

– Losse Personal Training sessie;
– Losse Coaching sessie (minimale afname van 15 minuten).

Hoe gaan we nou aan de slag (wanneer je interesse hebt na het lezen van deze informatie)?

Klik onderaan de website om naar het contactformulier te komen, vermeld daarbij ook duidelijk of het om een proefles gaat of dat je gelijk een intake met 1e training wilt inplannen.

Na de aanvraag neemt FitbyRose telefonisch contact met je op om een paar korte vragen te stellen en om o.a. de proefles of intake met 1e training in te plannen.

Dan krijg je een bevestigingsmail en gaan we aan de slag!

Tijdens een proefles wordt er vooral gekeken naar je huidige fitheid, kracht, mobiliteit, stabiliteit, houding en ademhaling. Eventuele “knelpunten” en huidige levensstijl worden in kaart gebracht. De proefles duurt 60 minuten en na de training krijg je (bij interesse) meer informatie over FitbyRose en een advies wat FitbyRose voor jou kan betekenen.

Tijdens de intake en 1e training wordt er voorafgaand de training een vragenlijst ingevuld en daarna vindt de training plaats. Tijdens de training wordt er gekeken naar je huidige fitheid, kracht, mobiliteit, stabiliteit, houding en ademhaling. Eventuele “knelpunten” en huidige levensstijl worden in kaart gebracht. Aan de hand van deze gegevens maakt FitbyRose een trainingsschema op MAAT. Na de intake en 1e training worden via de mail de activatielink van de PRO app en online portaal van FitbyRose, de algemene voorwaarden en privacyverklaring toegestuurd.

Losse modules

Missie van FitbyRose is om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te helpen om zich bewust te worden van wat de positieve effecten zijn van een gezonde en fitte levensstijl. De “losse” modules zijn:

  • Losse Personal Training van 60 tot max. 75 minuten per keer.

  • Losse coaching gesprekken voor o.a. motivatie tips, instructie thuisoefeningen (om te kijken of je de techniek goed uitvoert), vragen over gezonde levensstijl etc.. Minimale duur van een coaching gesprek is 15 minuten.

Dus genoeg mogelijkheden om “weer” toe te werken naar een energiekere, fittere en sterkere versie van jezelf!

Het aanbod van FitbyRose op een rijtje:

Contact opnemen met FitbyRose

Twijfel je nog dan kan je altijd een aanvraag doen voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND proefles via het aanmeldformulier op de website bij “contact” of mailen naar: info@fitbyrose.nl. Op deze manier kan je kijken of trainen bij FitbyRose wat voor jou is en wat FitbyRose wat voor jou kan betekenen.