Pro app van FitbyRose

FitbyRose staat voor kwaliteit en vandaar de samenwerking met Virtuagym.
Om vrouwen gezond en actief te houden, moeten we gewoontes veranderen. Bij Virtuagym geloven ze ook stellig dat fitnessprofessionals het best gekwalificeerd zijn om mensen te helpen en hun levensstijl te veranderen.

Door uitgebreide bewegingsbegeleiding, het bijhouden van voortgang en communicatiemiddelen kan FitbyRose vrouwen 24/7 coachen en stimuleren op gebied van een gezonde levensstijl buiten de personal training en coaching om in de fitnessboutique, op locatie en/of online.

Wanneer vrouwen de COMMITMENT aangaan met FitbyRose krijgen ze GRATIS de PRO app van FitbyRose gebruiken en hebben de vrouwen toegang tot de online community van FitbyRose.

Op de online community van FitbyRose kunnen berichten geplaatst worden onderling. Zo motiveren wij elkaar! FitbyRose plaatst met regelmaat ook berichten op gebied van gezonde levensstijl op dit online portaal.

FitbyRose is meer dan alleen personal training!

De PRO app biedt het volgende aan op het gebied van training en coaching:

  • Bij “ work-outs” heb je toegang tot duizenden homeworkouts/stretching of meditatie oefeningen inclusief video om te kijken hoe de oefening uitgevoerd moet worden;
  • FitbyRose kan ook je persoonlijk maandelijks trainingsschema in de PRO app zetten zodat je thuis ook je schema kunt doen;
  • Met de “voortgangsregistratie” kan FitbyRose je resultaten loggen en je een duidelijk beeld hebt hoe je proces richting de fitste versie van jezelf verloopt;
  • Bij “mijn profiel” heb je een overzicht van wat je tot nu toe hebt gedaan en kan FitbyRose een persoonlijk bericht naar je sturen;
  • Bij “uitdagingen” kan FitbyRose een uitdaging koppelen aan jouw profiel, waardoor je gemotiveerd blijft;
  • Bij “ Clubinformatie” vind je belangrijke informatie over FitbyRose;
  • Bij “ activiteitenkalender” kan je, je sportactiviteiten inplannen voor de komende week of weken. Het is belangrijk om je sport/beweegmomenten te plannen.
  • Bij “community” kun je communiceren of o.a. recepten delen met andere vrouwen die sporten bij FitbyRose. FitbyRose kan hier ook berichten plaatsen op o.a. het gebied van gezonde levensstijl.