Fitnessboutique

Personal Trainingen en Coaching 1 op 1 voor vrouwen in een luxe privesetting.

Aan de slag gaan met jouw doel(en ) in alle privacy. De fitnessboutique beschikt over veel klein en veelzijdig fitnessmateriaal voor afwisselende en functionele fitness trainingen. Een mooie ruimte waar je, je gelijk prettig en vertrouwd voelt. Onder begeleiding van een gediplomeerde en ervaren Personal Trainer en Coach. In het kantoor vinden de coaching gesprekken plaats.

De fitnessboutique is er voor alle vrouwen die graag 1 op 1 trainen, omdat ze nog geen vertrouwen hebben om in een groep te trainen door o.a. schaamte eigen lichaam of lichamelijke klachten of liever begeleid willen worden door een vrouw (wij vrouwen begrijpen elkaar beter ). Ook zijn er weinig prikkels vanuit de omgeving wat voor sommige vrouwen ook prettiger is.

De vrouwen die bij FitbyRose in de fitnessboutique trainen met lichamelijke klachten zijn ook in behandeling bij een specialist (FitbyRose is geen fysiotherapeut). Dus alle begeleiding bij FitbyRose is in overleg en samenwerking met de desbetreffende specialisten. FitbyRose richt zich dan o.a. op kracht- en conditieverbetering, stabiliteit, houding en mobiliteit. Als fitnessprofessional past FitbyRose dan het trainingsschema aan, zodat ook vrouwen met lichamelijke klachten de juiste begeleiding krijgen om zo naar hun doel(en) toe te werken.
Ze kunnen de aangepaste oefeningen (alleen wanneer de vrouwen de oefening veilig en verantwoord kunnen uitvoeren) dan ook thuis uitvoeren door middel van de PRO app van FitbyRose of toepassen in hun dagelijkse activiteiten wat van positieve invloed is op vermindering van hun lichamelijke klachten.

FitbyRose is erg betrokken bij de vrouwen die ze traint en coacht. Er wordt regelmatig telefonisch contact onderhouden om de vrouwen adviezen te geven, te stimuleren en/of te motiveren.

FitbyRose maakt vrouwen energieker, fitter en sterker op een veilige en verantwoorde manier en met alle aandacht voor jou!